Onze werkwijze

In 6 stappen naar werkverlichting

Interesse in een van onze Smart Servant Robot assistenten? Dit kunt u verwachten.

L

1. Intake / inventarisatie

We gaan met u in gesprek om de locatie te bekijken, uw wensen aan te horen. We geven advies en bekijken samen welke robot assistent het beste tot zijn recht komt binnen uw bedrijf. Door onze ervaring kunnen wij goed inschatten welke robot het meest geschikt.

L

2. Pilot

Om te kijken of de robot assistent daadwerkelijk van toegevoegde waarde is binnen uw bedrijf kunnen we starten met een pilot van 1-2 weken. Smart Servant verzorgt de installatie van de robot bij u op locatie. Hierbij worden routes aangemaakt zodat de robot efficiënt zijn werk kan doen.

Tot slot zal er een training worden gegeven over het gebruik van de robot assistent.

L

3. Evaluatie

Hoe is de robot bevallen? Zijn alle functies getest?  

L

4. Aankoop of huur

Na de pilotfase bent u nog enthousiaster over de robot. U heeft de mogelijkheid tot koop of huur van de robot. De minimale huurperiode is 24 maanden.

L

5. Levering

Na tekenen van de koop of -huurovereenkomst zal Smart Servant een nieuwe robot assistent afleveren op locatie. De routes worden geheel naar wens ingericht. De aangestipte punten uit de evaluatie zullen hierin worden meegenomen.

L

6. Service en onderhoud

Een onderhoudscontract wordt per jaar afgesloten zodat u verzekerd bent van software updates, toegang tot de helpdesk en komen wij bij eventuele defecten langs om het probleem snel te verhelpen.

Onze partners:

Kone Smart Servant 400x200 1
Butlaroo Smart Servant 2 400x200 1
Smart Servant Wit

Wat zeggen onze klanten…

Onze Smart Servant Happy zorgt met haar geweldige koffieservice en unieke verschijning dagelijks voor een grote glimlach op de gezichten van de gasten bij Van der Valk Eindhoven.

Rick Polman, CEO Van der Valk Eindhoven

Vanuit het restaurant brengt hij vuile vaat naar de keuken. Hij beweegt soepel, remt wanneer nodig en gaat mensen goed uit de weg. Het personeel vindt ‘m leuk en gasten praten erover!

Lorenzo van der Valk, directie Van der Valk Groningen-Westerbroek