Over ons

Over ons

Smart Servant is dé specialist op het gebied van schoonmaak- en delivery robots voor de hospitality- en leisuresector. Bij ons staat de mens voorop ondersteund door innovatie. Wij begrijpen dat elke locatie uniek is en daarom leveren we maatwerk oplossingen, afgestemd op de specifieke behoeften van elke klant. Wij zijn niet alleen gericht op het leveren van verschillende type robots; het gaat om het opbouwen van een samenwerking die daadwerkelijk waarde toevoegt.

Onze missie is om bedrijven en hun medewerkers te ondersteunen met betaalbare robots, waardoor repetitieve en zware taken eenvoudiger worden. Dit verhoogt de efficiëntie en verbetert het welzijn van medewerkers. Onze robotoplossingen zijn niet alleen ondersteunend voor het huidige personeel, maar bieden ook een ideale oplossing voor personeelstekorten.

Ontdek de positieve ervaringen van onze klanten en hoe onze oplossingen hun dagelijkse werkzaamheden hebben getransformeerd. Om inzicht te krijgen in onze werkwijze en het verschil dat we maken, nodigen we u uit om de ervaringen van onze klanten op onze verschillende kanalen te bekijken. Wij zijn trots op de feedback die we ontvangen en gebruiken deze om onze diensten voortdurend te verbeteren en aan te passen aan de veranderende behoeften van de markt.

Bij Smart Servant hechten wij daarnaast ook veel waarde aan flexibiliteit, toegankelijkheid en een service- en oplossingsgerichtheid. Wij zijn die betrouwbare partner in het stroomlijnen van processen en het verhogen van de efficiëntie met behulp van onze intelligente schoonmaak- en delivery robots. Samen zetten wij de stap naar een toekomst waarin technologie en menselijke inspanning tot perfectie leiden.

 

Team

Maak Kennis met het Team van Smart Servant

Ons team bij Smart Servant bestaat uit toegewijde professionals die de kern vormen van onze voortdurende inspanningen in de robotica. Elk teamlid brengt een unieke mix van vaardigheden en ervaringen naar de tafel, wat cruciaal is voor de ontwikkeling en het succes van onze producten.

Maak kennis met de mensen die Smart Servant vooruit helpen:

  • Rob Alkema, CEO
  • Robert Megans, Partner & Raad van Advies
  • Martijn Rehling, COO
  • Daan Driessen, Automatisering Specialist
  • Willem van Liempd, Implementatie Specialist
  • Ron Wittebol, Implementatie & service Specialist

Samen vormen zij het fundament van ons bedrijf, voortdurend gericht op innovatie en verbetering.

Word onderdeel van ons succes

Ben jij geïnteresseerd in technologie en innovatie? Wij zoeken altijd naar getalenteerde mensen om ons team te versterken. Ontdek jouw kansen op onze vacaturepagina.

Onze Kanalen

Ontdek hoe klanten “over ons” denken en hoe wij hun dagelijkse werkzaamheden hebben getransformeerd via één onze kanalen. Of bel ons direct op  030-237 41 23.

Onze partners:

Kone Smart Servant 400x200 1
Butlaroo Smart Servant 2 400x200 1
Smart Servant Wit

Wat zeggen onze klanten…

Onze Smart Servant Happy zorgt met haar geweldige koffieservice en unieke verschijning dagelijks voor een grote glimlach op de gezichten van de gasten bij Van der Valk Eindhoven.

Rick Polman, CEO Van der Valk Eindhoven

Vanuit het restaurant brengt hij vuile vaat naar de keuken. Hij beweegt soepel, remt wanneer nodig en gaat mensen goed uit de weg. Het personeel vindt ‘m leuk en gasten praten erover!

Lorenzo van der Valk, directie Van der Valk Groningen-Westerbroek