Technisch Medewerker Robotisering

Over de vacature

Wij zoeken voor de regio Midden-Nederland een Technisch Medewerker Robotisering. In deze functie ben je verantwoordelijk voor de installatie en het onderhoud van onze robotoplossingen. Met jouw klantvriendelijke en servicegerichte aanpak vertegenwoordig jij Smart Servant op locatie bij onze klanten.

Smart Servant is dé specialist in service- en schoonmaakrobots voor de hospitality- en leisuresector. Onze missie is om bedrijven en hun medewerkers te ondersteunen met betaalbare robots, waardoor repetitieve en zware taken eenvoudiger worden. Dit verhoogt de efficiëntie en verbetert het welzijn van medewerkers. Onze robotoplossingen zijn niet alleen ondersteunend voor het huidige personeel, maar bieden ook een ideale oplossing voor personeelstekorten.

Bij Smart Servant hechten we veel waarde aan flexibiliteit en een service- en oplossingsgerichte instelling. Trots zijn we op onze succesvolle samenwerkingen met gerenommeerde klanten, waaronder Landal GreenParks, Libema Groep, Holland Casino en Van der Valk Hotels.

Vereisten

  • Je beschikt over minimaal een MBO werk- en denkniveau.
  • Je hebt enige ervaring met installatie- en onderhoudswerkzaamheden.
  • Je spreekt zowel Nederlands als Engels.
  • Je kunt flexibel en zelfstandig werken.
  • Je hebt een representatief en vlot voorkomen.
  • Je hebt een oplossingsgerichte instelling.
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B.
  • Een 9-tot-5 mentaliteit past niet bij jou; je bent bereid om indien nodig buiten deze tijden te werken.

Wat bieden wij:
Uitdagende werkomgeving in een innovatief bedrijf. Ruimte voor professionele ontwikkeling. Een uitstekend salaris dat afhankelijk is van ervaring, met prestatie gerelateerde bonussen. Een bedrijfsauto van de zaak. En 25 vakantiedagen om bij te komen van het harde werken. Een team van gepassioneerde professionals die samenwerken aan groei.

Als je enthousiast bent om bij te dragen aan ons snelgroeiende bedrijf met innovatieve technologische oplossingen, stuur dan je cv en motivatiebrief naar martijn@smartservant.nl of bel voor meer informatie.