Goed voor uw medewerkers en uw gasten: een nieuwe generatie aanpakkers!

Uw gasten wilt u als vanouds van dienst zijn. Als horecamensen niet te krijgen zijn, moet er een andere oplossing komen. Smart Servant heeft die oplossing: robots zonder CAO die 7 dagen per week aanpakken. Daardoor kunnen uw mensen doen waar ze goed in zijn: gasten in de watten leggen. En zo bespaart u nog geld ook!

Onze medewerkers:

SmartServant

Bates

In de horeca heb ik veel ervaring met:

  • eten en drinken naar strategische plekken brengen vanwaar de gastvrouw/gastheer het overneemt, maar ook met eten en drinken in selfservice restaurants aan tafel brengen
  • vuile vaat ophalen en naar de spoelkeuken rijden
  • drankje en hapje brengen in de hotellobby en bestellingen wegbrengen naar congreszalen/spreekkamers
  • mensen begeleiden naar een tafel of een specifieke ruimte in het gebouw

Bekijk mijn andere sterke punten!

BEKIJK CV

SmartServant

Lane

In de horeca heb ik veel ervaring met:

  • complete roomservice en het bij gasten op de kamer brengen van bestellingen die ze bij bezorgdiensten plaatsen (geen bezorgers die door uw hotel lopen!)
  • eten, drinken en tussendoor gevraagde artikelen naar conference rooms/spreekkamers of skyboxen brengen
  • vanuit het magazijn overbrengen van spullen naar andere afdelingen in het hotel (taakverlichting voor mijn menselijke collega’s!)

Bekijk mijn andere sterke punten!

BEKIJK CV

SmartServant

James

In de horeca heb ik veel ervaring met:

  • werken op strategische plekken in een (buffet)restaurant vanwaar de gastheer/gastvrouw mij oproept om naar een tafel te komen en het vuile servies in m’n compartimenten plaatst
  • assisteren bij meerdere tafels om af te ruimen alvorens ik naar de spoelkeuken rijd, zodat mijn menselijke collega in het restaurant kan blijven om de gasten extra aandacht te geven

Bekijk mijn andere sterke punten!

BEKIJK CV

SmartServant

Sparks

In de horeca heb ik veel ervaring met:

  • het eten en drinken naar de tafel van de gast brengen in fastfoodrestaurants
  • de niet te grote bestellingen naar de gast brengen in selfservicerestaurants en koffiebars
  • drankjes en hapjes wegbrengen in de hotellobby zodat mijn menselijke collega’s aandacht kunnen blijven geven aan de restaurantgasten
  • het begeleiden van mensen naar een tafel of een specifieke ruimte in het gebouw

Bekijk mijn andere sterke punten!

BEKIJK CV